РЕШЕЊЕ ОД 95%


РЕШЕЊЕ ОД 95%

"Време је дар вечности." - В.Блејк

Вероватно сте до сада наишли на оне чувене флоскуле ,,немам времена да се покренем, у гужви сам, радим не стижем “ или сл. Наравно да су то све бесмислени и излизани изговори оних који би да се покрену, а немају воље, иако знају да им здравље, премала или прекомерна тежина то говоре.

За њих једна сјајна вест која у вежбачким круговима одавно није новост - свега 3 дана у недељи ( 45 минута у просеку по дану) потребно је да издвојите за себе. Свесни смо тога како је данашње време брзо и како је јурњава, брзина живота, једење с ногу, недостатак сна, СТРЕС, узрок многих болести и деформитета. Е па видите - потребно је свега 45 минута три пута недељно мало повући кочницу и издвојити време за тренинг.

Замислите да сав свој стрес који је узрочних многих болести, од психосоматских до деформитета, избацујете равномерно и ефикасно, а да све то има позитиван учинак на ваше тело. Још и ако је све праћено добром и конципираном исхраном прилагођеном вама, ово признаћете не звучи нимало лоше.

Заменити силне лекове лепо сложеним и правилним тренингом са теговима, штеди и те како и време и новац, а и дигестивни тракт који исте те лекове мора да свари.

О уштеди новца и живаца на месечном нивоу да не говоримо ( још ако о тренингу не мислите ништа, ни о томе како да се храните већ дођете и кроз све вас води тренер онда заиста видите да ЛИЧНИ ТРЕНИНГ У21.ВЕКУ НИМАЛО НИЈЕ ЛУСКУЗ).

АУТОР: Михајло Спасић

.